Lierse heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn terugkeer in eerste. Het verloor ook zijn vierde match. Lierse begon goed, maar gaf de spitsen van Kortrijk te veel ruimte.Rossini testte Kawashima al vroeg en halfweg de eerste helft moest die zich ook omdraaien, Pavlovic tikte de bal binnen. Net voor rust trapte Kums nog op de paal en botste de bal via het hoofd van Kawashima terug het veld in. In de rebound redde de doelman het schot van Mboyo met de voet.Lierse bleef het voorin moeilijk hebben. Cavens kreeg het publiek over zich heen toen hij laconiek met buitenkant voet op Verbauwhede besloot. De kapitein werd bij de rust dan ook gewisseld. Even flakkerde de Lierse hoop op toen De Beule zijn tweede gele kaart kreeg, maar de thuisploeg bleef steken in goeie bedoelingen.El Araichi bezegelde het lot van de thuisploeg met een penaltygoal die er kwam nadat De Graef Capon tegen de vlakte werkte. Pas in de slotfase kon Lierse via Douala tegenscoren, maar de daaropvolgende stormloop kwam te laat, het bleef bij 1-2.